Google Assistant Påväg Till Sonos Högtalare?

Sonos från Kalifornien är idag ett av flera företag som tillverkar egna smarta högtalare. Fram tills nu har de bara använt sig av Amazons röstassistent Alexa, men det är mycket som i år tyder på att detta kan vara påväg att förändras då “Google Assistant” (röstassistenten som Google Home använder sig av) ser ut att vara påväg till Sonos

Än så länge finns det inget exakt datum eller tidslinje för när Google Assistant ska finnas tillgängligt, men ämnet har diskuterats flitigt på Sonos officiella supportforum.

Om och när Google Assistant nu skulle bli tillgängligt på Sonos så skulle det göra Sonos till en av de första tillverkarna av smarta högtalare som har tillgång till flera olika röstassistenter från olika företag. Det skulle göra Sonos unikt på marknaden samt vara ett stort steg mot att erbjuda ett attraktivt alternativ för de konsumenter som inte vill låsa in sig hos ett enda företags “ekosystem” av tjänster.

Om du vill läsa mer om Sonos och Sonos Play:1 kan du göra det på vår sida här.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *