Högtalare utomhus? Test: De 6 bästa utomhushögtalarna 2020

Nu när det är varmt är det skönt att vara ute och njuta av sommaren och vad gör en stund bättre om inte musik?  Givetvis behöver du en bra utomhushögtalare, vare sig det är för din nästa grillfest eller för en kväll ute med vänner. Vi på Smartahögtalare har tagit fram en lista på de 6 utomhushögtalarna som vi tycker är bäst i test så att du är förberedd när det saknas musik.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Webbhallen.com, NetOnNet.se, hifiklubben.se och clasohlson.com

 

Sony SRS-XB22B Bärbar Bluetooth högtalare

 

 

Visa aktuellt pris

[dfrcs name=”SONY SRX-XB22B” brand=”sony” saleprice_min=”300″ title=” Här är de {num_products} lägsta priserna vi lyckats hitta för SONY SRX-XB22B”]

Byggd för att hålla

Det här är en kraftull högtalare som Sony har tagit fram för alla lägen. Den är helt vattentät och tvättbar, dammsäker och är byggd för att tåla smällar och skrapskador.

Kraftfullt ljud, extra stark bas och LED effekter.

Dubbla högtalarenheter på 42mm gör så ljudet blir extra kraftfullt och ger djup bas. Sony XB22 har EXTRA BASS™ läget som använder dubbla passiva radiatorer för att förbättra låga toner och ge en fylligare bas. Högtalaren har även linjelampor för LED effekter som lyser i takt med musiken för att liva upp stämningen.

Lätt och smidig

Högtalaren ryms enkelt i väskan så festen är med dig vart du än går.  Den ansluts med Bluetooth eller med en sladd. Högtalarens inovativa design låter dig ställa den upp eller lägga den på sidan så den får plats hur eller var du en placerar den.

Lång batteritid

En högtalare måste såklart klara av att hålla igång genom hela festen. Sony XB22 har en batteritid på upp till 12 timmar eller 10 timmar med EXTRA BASS™ läget så att festen inte behöver sluta tidigt.

Klicka här för att läsa mer

 

 

Andersson ORS 3.2  Inom- och utomhushögtalare med Bluetooth

 

Visa aktuellt pris

[dfrcs name=”Andersson ORS 3.2″ brand=”andersson” saleprice_min=”300″ title=” Här är de {num_products} lägsta priserna vi lyckats hitta för Andersson ORS 3.2 “]

Justerbart väggfäste

Med justerbara väggfästen sätter du enkelt upp dem på väggar och kan vrida dem åt önskad riktning. Du kan välja om du vill att de ska monteras stående eller liggande. 

Vädertålig

Andersson ORS 3.2 har IPX-5 certifikat och den klarar därför regn och tuffare väderförhållanden så att den kan vara ute på hösten, våren och sommaren. 

Inbyggd förstärkare

Högtalaren har en total uteffekt på 120 Watt som gör dem till välljudande högtalare med rent och klart ljud. Ingen förstärkare behövs för kraftfullare ljud eller för att använda ORS 3.2 eftersom att en av högtalaren har en inbyggd förstärkare som skickar signalen vidare till den andra. En 10 meter kabel ingår för att koppla ihop högtalarna och få ett bra ljud från båda. Detta gör dem passar utmärkt till större uteplatser. 

Mångsidig fjärrkontroll

Du får en medföljande fjärrkontroll för att smidigt kontrollera ljudet (höja eller sänka volymen, justera basen och diskanten) utan att behöva resa dig från soffan. 

Du kan hitta Andersson ORS 3.2 på:

 

Klicka här för att läsa mer

 

JBL Control X -Passiva utomhushögtalare

 

 

Visa aktuellt pris

[dfrcs name=”JBL Control X” brand=”JBL” saleprice_min=”300″ title=” Här är de {num_products} lägsta priserna vi lyckats hitta för Andersson ORS 3.2 “]

Dessa JBL högtalare på 200 watt från NetOnNet är perfekta för att fylla antingen arbetsplatsen eller din altan med ljud av högsta kvalité. Den kompakta designen gör så att högtalaren passar lika bra in på ett kontor som ett garage. Den har en vädertålig kabinett som tål alla sorters väder så att den kan användas året runt. Du kan enkelt installera den till ditt nuvarande system.

 

Varför ska man köpa JBL Control X?

JBL Control X Test

Fantastisk ljudkvalité

Högtalarna använder High Definition Imaging (HDI) för att få ett oerhört rent och detaljrikt ljud.  Tack vare materialet får du också en djup och fyllig bas. 

Monterbar

Du får med monteringstillbehör så du kan montera upp den på en vägg om du så önskar. 

 

Klicka här för att läsa mer

 

 

Sonos Outdoor – En kraftfull utomhushögtalare

 

Visa aktuellt pris

[dfrcs name=”Sonos Outdoor” brand=”Sonos” saleprice_min=”300″ title=” Här är de {num_products} lägsta priserna vi lyckats hitta för Sonos Outdoor”]

Sonos Outdoor är högtalaren som verkligen ger dig värdet för pengarna. Den ger stort ljud utomhus för terassen, båten eller altanen samtidigt som den tål och skiner som mest där väder och vind vanligtvis hade tagit kål på vanliga högtalare. Det är en 2-vägshögtalare som ansluts via en vanlig högtalarkabel till Sonos Amp. Monteringsfästen ingår.

En smart utomhushögtalare

Sonos outdoor är byggd och optimerad för att jobba tillsammans med Sonos Amp och har därför ingen inbyggd förstärkare. Med en iPhone kan du använda Sonos alldeles egna Trueplay-system för att kalibrera ljudet och maximera ljudkvalitén, vart den än är. Efter att högtalaren har kalibrerats kan Sonos automatiskt justera ljudet utan att du behöver testa dig fram med tonkontrollerna.

 

Glöm inte att köpa till en förstärkare!

Smartahögtalare och Hifiklubben rekommenderar Sonos Amp:

Klicka här för att läsa mer

 

 

Argon Audio OUT5 – Ett par prisvärda högtalare med rejäl kraft

Visa aktuellt pris

OUT5 är ett par robusta högtalare som tål fuktiga miljöer och annat som slängs åt deras håll. Med dessa högtalare får du ett fantastitskt detaljrikt och rent ljud för ett väldigt fint pris. OUT5 har designats så att kabinetten inte blir missfärgat av alla UV strålar när det är soligt ute. Monteringsfästen ingår och du kan välja om du vill montera högtalaren lodrätt eller vågrätt så du får önskad vinkel. 

 

Högtalarna är riktigt fina med den minimalistiska designen och packar verkligen en stark kraft för prislappen. OUT5 är ett fantastiskt val för en bra, prisvärd utomhushögtalare för altanen, båten eller balkongen.  – Teamet bakom Smartahögtalare.se

 

Klicka här för att läsa mer

 

Bowers & Wilkins AM-1 

Visa aktuellt pris

 

En praktisk utomhushögtalare

Den heltäckande rostfria aluminiumfronten på kabinetten låter dig montera högtalarna utomhus utan att behöva oroa dig för att de blir förstörda. Tak och väggfästen ingår så att du kan välja exakt hur du vill att de är uppsatta, och deras dynamiska design får de att passa in både i taket och på väggen. Ljudkvaliteten är så pass hög att de även passar bra inomhus. 

 

Smart design

Bakplattan på kabinetten är gjord av en egen vattentät gummiupphängning så att den är med och förstärker baselementets rörelser. Till skillnad från andra högtalare erbjuder AM-1 en djupare bas utan bekostnad på vädertåligheten. B&W har verkligen finslipat minsta lilla detalj. De har också valt att montera diskanten under baselementet istället för att montera den ovanför. Det för att ge en mer optimal spridning av höga frekvenser, eftersom att AM-1 brukar vara monterad ovanför öronhöjd, och detta skapar ett detaljrikt och exakt ljud.

 

Klicka här för att läsa mer

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *