Philips Hue

philips hue smart glödlampa
var köpa philips hue sverige

Philips Hue är Philips breda sortiment av produkter inom smart belysning. Detta trådlösa belysningssytstem ger dig full kontroll över belysningen i ditt smarta hem. Välj själv färg fjärrstyr belysningen med din mobil eller med hjälp av din röst via smarta högtalare som Google Home eller Amazon Echo.

Den här sidan innehåller reklamlänkar till webbutiker som är våra affiliatepartners. Läs vår integritetspolicy här.

Vilka Philips Hue produkter finns det i Sverige?

[dfrcs name=”philips hue” brand=”philips” title=” Här är de {num_products} bästa priserna vi lyckats hitta för Philips Hue”]

Philips Hue Startpaket


Philips Hue startpaket är ett prisvärt paket som innehåller allt det du behöver för att komma igång med smart belysning i ditt hem. Passar perfekt för såväl nybörjare som automatiseringsnördar. Funkar självklart med både Google Home och Amazon Echo.


Läs mer


Visa pris

Philips Hue Ljus & Lampor


Smarta glödlampor och LED-lights strips är hjärtat i Philips Hues produktlinje. Philips Hue är kompatibelt med Homekit och köper du en färglampa kan den lysa i hela 16 miljoner färger.


Läs mer


Visa pris

Philips Hue Takbelysning


Gör din takbelysning smart med taklampor från Philips Hue. Förutom att styra belysningen med mobilen (om du har en brygga) så kan du även dimra med medföljande fjärrkontroll.


Läs mer


Visa pris

Philips Hue Tillbehör


Philips Hue har ett brett sortiment med produkter för ditt smarta hem. Här hittar du deras övriga belysningsprodukter och även tillbehör för ditt smarta belysningssystem från Philips Hue.


Läs mer


Visa pris

Philips Hue Väggbelysning


Med Philips Hue så är det lätt att göra väggbelysningen i ditt hem smart. Väggbelysningen kan du enkelt styra från mobilen, datorn eller med rösten och är en del av ett utbyggbart system. Funkar med både Google Home och Amazon Echo.


Läs mer


Visa pris

Philips Hue Hub & Brygga


Philips Hue bryggan eller hubben ansluts till en router och är till för att du ska kunna styra din smarta Philips Hue belysning via mobilen eller via rösten med dina smarta högtalare.


Läs mer


Visa pris

Philips Hue Styrenheter


Philips Hue fjärrkontroll kan programmeras för att tända eller släcka alla dina Philips Hue lampor. De använder sig av kinetisk energi och kräver alltså inga batterier. 


Läs mer


Visa pris

Philips Hue Utomhus


Ta din smarta belysning utomhus och till din tomt med dessa speciallösningar från Philips Hue. Dessa produkter är vädertåliga och speciellt anpassade för utomhusbruk.


Läs mer


Visa pris

Vad kan Philips Hue göra?

philips hue smart belysning sverige

Philips Hue funktioner

Här är några saker som Philips Hue ljussystem kan göra

  • Synkronisera lyset med spel, musik och film för en bättre upplevelse
  • Skapa ljusnotifikationer för olika händelser (Blinka när ditt favoritlag spelar, blinka när du får ett email mm.
  • Vakna upp till “wake up” ljus
  • Kontrollera lyset trådlöst (Du kan kontrollera ditt ljussystem på din smartphone eller surfplatta, vart du än är)
  • Skapa ett personligt ljustema i rummet (Pimpa ditt smarta hem med Philips Hue lampor och förvandla ett tråkigt rum till en häftig ljusfest) 

Hur styr man Philips Hue?

Det finns ett par olika sätt att styra ditt Philips Hue ljussystem på. Du kan styra den med en fjärrkontroll, en app på din mobil eller med din röst.  

1. Philips Hue Fjärrkontroll


philips-hue-tap-fjarrkontroll smartahogtalare.se


Visa Pris

Philips Hue Tap Fjärrkontroll är ett praktiskt sätt att styra ditt smarta ljussystem. Den använder sig av kinetisk energi villket betyder att du inte behöver några batterier. Fjärrkontrollen har fyra knappar som du kan programma för funktioner som passar dig bäst (t.ex sätt på grönt ljus, släck alla lampor, tänd alla lampor).

 

Paketet innehåller skruvar och dubbelhäftande tejp så att du kan montera upp fjärrkontrollen på en vägg. En Philips Hue brygga krävs (ingår i Philips Hue startpaketen).

 

 

2. Philips Hue mobilapp

Du kan även använda din mobil för att smidigt styra din belysning. Med Philips Hue appen kan du lätt organisera ljus till rum. Du kan ändra färg och ljusstyrka på individuella lampor eller för ett helt rum. Du kan ändra mellan 16 miljoner olika färger för att göra din belysning personlig, eller så kan du välja mellan 4 förinställda teman som bäst passar stunden. (Energi, koncentration, läsa och relaxa).

Appen är såklart gratis och finns att ladda ned på App Store och Google Play. Följ bara nedladdningslänkarna här nedanför.

3. Röststyr Philips Hue (med smarta högtalare)

Eftersom Philips Hue är en del av det smarta hemmet så kan du också använda din röst för att styra belysningen. Philips Hue är kompatibel med Apple HomeKit och smarta högtalare som Google Home, Amazon Echo och Sonos.  

Philips Hue och Google Home

Du kan självklart styra dina Philips Hue prylar med hjälp av Google Assistent och Google Home. Läs mer här.

Var kan man köpa Philips Hue i Sverige?

Här nedan kan du hitta några av de återförsäljare som säljer produkter ur Philips Hue sortiment för smart belysning. Klicka på företagslogotyperna nedan för att utforska de största nätbutikernas sortiment av Philips Hue produkter i Sverige.

[dfrcs name=”philips hue” brand=”philips” title=”Här är de {num_products} bästa priserna vi lyckats hitta för Philips Hue”]

Gilla oss gärna på Facebook och följs oss på Twitter för senaste nytt om Philips Hue och nya produktsläpp och releaser.