Sonos One får nya färger

På sin blogg skriver Sonos idag om att de i samarbete med designföretaget HAY kommer släppa en ny uppsättning med Sonos One högtalare i färger som röd, gul och grön.

”Färger är ett av de viktigaste verktygen i designprocessen, och det var väldigt viktigt att vi inte bara skapade en färgskala som såg vacker ut. Färger kan bidra till att dölja något och få det att försvinna totalt, eller till att skapa kontrast.” – HAY:s co-founder och creative director Mette Hay.

De nya färgerna kommer enligt pressmeddelandet från Sonos att släppas i September.

Vi har ännu inga detaljer om när de kommer finnas tillgängliga i Sverige, men vi är självklart väldigt taggade på att köpa någon av de nya färgerna när de väl släpps. Vilken färg kommer ni köpa? Dela med er i kommentarerna nedan.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *