Idag Släpps Apple’s Nya HomePod

Apple’s Nya HomePod

Idag släpps Apples nya smarta högtalare HomePod, i tre olika länder. Den är nu tillgänglig i USA, Storbritannien och Australien, men den kommer även släppas i Tyskland och Frankrike under våren. Det är fortfarande oklart när (eller om) den kommer till Sverige.

Funktioner

Apples HomePod har en simpel design som gör det lätt för dig att navigera. Den har endast två knappar, volymknapparna. Resten styr du med touch.

En av de kanske häftigaste funktionerna med HomePod är att den själv känner av och analyserar akustiken i rummet den står i. Beroende på akustiken så kan HomePod själv ändra sina inställningar så att musiken från högtalaren hörs och låter bra – oavsett var i rummet du råkar stå.

Hur mycket kostar den?

HomePod kostar $349 i USA och £319 i Storbritannien. Detta gör högtalaren dyrare än sin närmaste konkurans. Amazon Echo kostar $179.99 motsvarande £149.99, och den billigare Echo Dot är tillgänglig för $49.99 / £49.99, medans Google Home kostar $129 / £129.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *