Hörlurar och mus – matcha dina tillbehör för extra harmoni i vardagen

Idag när ljud går hand i hand med ditt surfande är det viktigt att ha riktigt bra högtalare. De högtalare som ofta finns installerade i din desktop eller laptop är sällan top notch, även om de är bra, och det kan därför vara en riktigt god idé att investera i ett par i bättre kvalitet.


Källa: Unsplash

Snygga, lätta och sköna hörlurar

För den som väljer att spela mycket på sin dator finns det många högtalare som passar bra. Här är det oftast så att smakar det så kostar det, även om det inte inte alltid stämmer. Om du därför letar efter ett par hörlurar istället för högtalare har Logitech nu tagit fram några som är riktigt sköna. Med sitt nya par G733 har man gjort som Steelseries och vadderat de med samma tyg som man använder för mjukisbyxor. Dessa “over-ear” hörlurar gör det enkelt för användaren att försvinna i sitt spel och tonerna är enkla, skarpa men inte alls hårda. De är bland de lättaste, som nyligen har testats av ljudochbild.se, och väger endast 278 gram. Modellen finns även i fyra färger: svart, lila, blått och vitt. Vill man dock ha det där perfekta ljudet får man nog vara redo att både betala lite mer och leta efter några andra hörlurar.

Färgglad mus som matchar dina hörlurar

Inte nog med att företaget har släppt sina coola hörlurar, man har även släppt ett par andra gadgets för datorn som kan komma väl till pass och det finns några modeller som även passar extra snyggt med just G733 hörlurar. Spelmössen Logitech G203 och G305 kommer i samma färgalternativ som hörlurarna. Både modellerna för mössen och för hörlurarna ingår i den nya Color-serien som Logitech har släppt. Här kan du verkligen välja och vraka och matcha din mus efter just dina högtalare.

Bra tillbehör förbättrar din upplevelse

Högtalare, hörlurar och möss – alla tillbehör till din dator som kan komma väl till pass när det kommer till arbete, nöje eller bara allmänt chat eller prat med dina vänner och bekanta. En bra och snabb dator är alltid bra, även om tillbehören är ofta minst lika viktiga. När du ska exemplevis handla med Bitcoin är det extra viktigt att du kan se på informationen i videoformat eller ha bra tillbehör för att kunna lyssna på till exempel en podcast eller annat för att lära dig. Något som är extra viktigt då är att ha koll på sin bitcoin wallet. Det är helt gratis att skaffa sig en sådan plånbok och det är även nödvändig för att kunna handla med just bitcoin. I din bitcoin wallet förvarar du nämligen dina koder för dina bitcoins. Du kan köpa några stycken via eToro så att du kan testa helt själv vilken bitcoin plånbok som passar just dig.


Källa: Unsplash

Sammanfattningsvis finns det en hel del tillbehör som gör din upplevelse på din dator så mycket enklare och så mycket bättre. Det är alltid värt att prova sig fram och se vad som funkar för just dig som användare. Stora eller små hörlurar eller kanske en mus som passar just din hand. Matcha gärna dina tillbehör för extra harmoni på skrivbordet.