De bästa högtalarna för sommarens utomhusfester

De bästa högtalarna för sommarens utomhusfester

När de varma dagarna smyger sig på kan vi inte låta bli att vilja umgås med våra nära och kära. Trots pandemin kan vi fortfarande ses med en mindre grupp människor, så länge vi ser till att inte sitta för nära och fortfarande vara aktsamma med vår hygien.

Till sommarkvällarna vill vi skapa god stämning, med god mat och goda drinkar, roliga spel och kanske det allra viktigaste: ett par riktigt bra högtalare. Gärna ett par trådlösa som kan hantera sommarens bästa fester utan att kompromissa med ljudkvalitén. Med en mängd fantastiska högtalare på marknaden kan det vara svårt att välja, och därför försöker vi vägleda dig här, så att du kan anordna sommarens bästa utomhusfest!

 

Högst upp på listan kommer Sonos Move

Sonos moves är en batteridriven högtalare med lång hållbarhet som passar perfekt för utomhus- såväl som inomhuslyssnande. Med dessa högtalare får du ett perfekt ljud var som helst med den väderfasta Sonos Move. Du kan kontrollera musiken som kommer ut med din egen röst, med Sonos-appen och Apple AirPlay 2 hemma och lyssna via Bluetooth när WiFi inte finns.

Dessa högtalare ligger i den dyrare prisklassen, och det kan vara svårt att ha råd till dessa om din ekonomi inte redan är på topp. Men vi lovar dig, det kommer så att vara värt det när du använt dem på din första fest! Ta några extra pass på jobbet, samla ihop lite pant eller kör stenhårt på investering. En investeringsmöjlighet som ser attraktiv ut i dagens globala ekonomi är kryptovalutan Bitcoins, och genom att ta hjälp av en kryptorobot som Bitcoin Era kan du få hjälp med att köpa och sälja Bitcoins för att få bästa möjliga avkastning.

 

Näst listar vi JBL Flip 5

JBL Flip 5 är ett par aningen billigare, trådlösa högtalare. Du kan välja bland en mängd olika färger för att hitta ett par som passar just dig och din personlighet bäst. Du har dessutom möjlighet för att designa hur de ska se ut själv om du önskar det. JBL Flip 5 är ett par lättviktiga Bluetooth-högtalare som du kan flytta runt hur du vill. Om det börjar regna mitt under festen behöver du inte oroa dig, de är vattentäta! Högtalarna är kompatibla med andra JBL Flip 5 så att ni kan skapa högre och starka ljud. Ett par simpla, snygga högtalare utan en massa onödiga specifikationer.

 

Sist men inte minst, Bose Home Portable Speaker

Ett billigare, men nästan motsvarande alternativ till Sonos Move är de bärbara, trådlösa högtalarna Bose Home Portable Speaker. Du kan flytta den mellan rum och rum, eller ta med det när du lämnar hemmet. Du kan styra den med din röst om den är kopplad till WiFfi, och om ditt WiFi inte når ut till trädgården kan den styras genom din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth. Ett par högtalare som du garanterat vill ha på din nästa utomhusfest!